Wisseling van de wacht11 maart 2018

Tijdens de bijeenkomst van 6 maart 2018 namen wij afscheid van de bestuursleden Klaas Aantjes, Paul Schepman en Bouke Meekma. In de Algemene Leden Vergadering (ALV) voorafgaand aan de voorjaarsbijeenkomst werden zij benoemd tot erelid van de BBR. De vergadering kreeg een bijzonder einde toen Sjaak Bral naar binnenstormde. Hij nodigde de leden uit voor de voorjaarsbijeenkomst die in het teken stond van het afscheid van de drie heren.
 
Klaas Aantjes, Paul Schepman en Bouke Meekma, samen goed voor maar liefst 45 jaar bestuurservaring, kregen van burgemeester Bezuijen een erespeld uitgereikt voor hun jarenlange tomeloze inzet.
 
Peter Hartevelt neem het stokje over van Klaas Aantjes als nieuwe voorzitter. Remco Zijlstra werd aangesteld als secretaris. Marion Immerzeel (KIWA) is het nieuwe gezicht in het bestuur. Astrid van Steenderen (vicevoorzitter), Erik van der Sande (penningmeester) en Sander Knijnenburg complementeren het bestuur. Een ‘jong’ team dat uit de startblokken komt om de Rijswijkse ondernemers te vertegenwoordigen.