Plaspoelpolder betaalbaar aangesloten op glasvezel!13 november 2019

Twee BBR leden hebben de handen ineen geslagen en rollen, in samenwerking met Fibercrew, een concept uit waarbij ieder bedrijf in de Plaspoelpolder (eindelijk) betaalbaar kan worden aangesloten op de glasvezel.

Er liggen al heel veel glasvezelkabels in de PPP maar voor veel ondernemers en bedrijven zijn de aansluitkosten en maandelijkse abonnementskosten een drempel om over te stappen vertelt Matthijs in ‘t Anker van het IT bedrijf 2Eenheid. In samenwerking met collega Raymond Roodbol van Redhead Technology, beide bedrijven zijn gevestigd in de Plaspoelpolder, maken zij zich sterk om dit gebied goed digitaal te ontsluiten.

Concreet: De aansluitkosten bedragen € 225,- echter BBR leden krijgen hierop 50% korting. Daarnaast bedragen de maandelijks kosten € 149,- voor een 200 Mb/s (Up- en Download). € 169,- voor 500 Mb/s en € 199,- voor 1.000 Mb/s. Alle bedragen zijn excl. btw.

Om het project te laten slagen hebben we voldoende deelnemers nodig die vóór 31 december a.s. hun intentie aangeven. Dat is nog geen directe verplichting tot afname. Als dat lukt dan kan de schep de eerste helft van 2020 de grond in.

De gemeente Rijswijk is vanuit Smart City al bezig om 5G te ontwikkelen en daarbij is een verglaasd werkterrein essentieel.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het secretariaat van de BBR of direct inschrijven via:

https://fibercrew.nl/rijswijk (2eenheid)

of mailen naar info@redhead.nl (Redhead Technology)