Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk
070 326 60 00
www.tui.nl

Branche

Touroperator

TagsTUI Nederland NV

TUI Nederland verzorgt jaarlijks voor 1,7 miljoen reizigers een vakantie en is daarmee in Nederland de grootste speler op het gebied van georganiseerde vakanties. TUI Nederland maakt deel uit van het wereldwijde TUI Group en heeft naast kantoren in Rijswijk, Enschede en Curaçao een eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly, 140 eigen reisbureaus en 135 mobiele reisadviseurs. TUI Nederland heeft zo’n 2.800 medewerkers waarvan er circa 700 hun werkplek in het kantoor aan de Volmerlaan in Rijswijk hebben.

Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger en elk budget. Een vakantie bij TUI boek je online, bij één van de eigen reisbureaus, een ANVR aangesloten reisbureau of ons Customer Services Center. TUI heeft een ruim aanbod zonvakanties aan de Middellandse Zee en ver weg, stedentrips, vakanties in eigen land, wintersport, rondreizen, cruises en autovakanties.

Wij doen er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ons streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Onze belofte is niet voor niets Discover your smile. Iets wat duidelijk terug te zien is in het beeldmerk van TUI Nederland: de drie letters T, U en I die staan voor Trusted, Unique en Inspiring vormen samen de smile.