Nijverheidsstraat 130
2288 BB Rijswijk
070 319 45 33
www.knijnenburgproducties.nl

Branche

Drukwerk en Grafisch

TagsKnijnenburg Producties

Knijnenburg Producties is een allround B2B grafisch dienstverlener en gaat geen uitdaging uit de weg. Al meer dan 15 jaar werken we intensief samen met onze klanten die we ontzorgen met onze expertise. We hebben specialisten in dienst in de disciplines design, print, sign en online. Hands-on mentaliteit is ons credo.

Wij zijn een one-stop-shop en dat benadrukken wij door het vervaardigen in eigen huis van een grote variatie aan producten. Daarvoor beschikken wij over diverse printmogelijkheden. Materialen zijn bij ons op voorraad zodat wij snel kunnen leveren.

Online communicatie zoals websites, nieuwsbrieven en complete magazines ontwikkelen wij in grote variatie. Onze websites zijn vanwege responsive design goed zichtbaar op verschillende devices (desktop, tablet en smartphone). Met het implementeren van ons zelfgemaakte Content Management Systeem (CMS) is de klant veilig en eenvoudig in staat content op de website te beheren. Door onze kennis in programmeren zijn wij in staat maatwerk te leveren.

‘Online, print of beide?


Wij zorgen ervoor dat de boodschap altijd helder en doeltreffend is’