Koopmansstraat 7
2288 BC Rijswijk
070 414 16 71
www.etconnect.comE&T B.V.

Ontstaan 

E&T met als volledige handelsnaam Electronics & Telematics bv, komt voort uit ALSTOM. Een multinational met activiteiten in de segmenten energie, transport en communicatietechnologie.

Vanaf 1928 ontstaat er een E&T-vestiging in Nederland en na de tweede Wereldoorlog ontstaan er twee takken: energietechniek en elektronica. In de jaren 80 en 90 richt E&T zich ook op ICT en telecommunicatie infrastructuren. Sinds 2010 is E&T actief in de verduurzaming en besparing van energieverbruik en energiekosten en sinds 2015 zijn we actief in de nieuwe IOT wereld.

Het nieuwe E&T

Vanaf het allereerste begin tot op heden is de focus van het nieuwe E&T verlegd naar energietechniek, elektronica, ICT en duurzaamheid. E&T levert maatwerk, gericht op vier markten:

Van het ontwerp tot en met de complete levensduurfase. Duurzaamheid, beheersbaarheid, lagere operationele kosten en levensduur zijn daarbij belangrijk. Al ruim 75 jaar blijven we innoveren en ontwikkelen. We noemen dat: Always improving.

Of het nu gaat om een maatwerk kabelassembly, een compleet datanetwerk of telecom antennes of slimme oplossingen om energiekosten te besparen, zoals het gebruik van zonne-energie bij buitenverlichting: van begin tot eind helpen we u bij de juiste oplossing!

Kijk gerust rond op de website www.etconnect.com of neem contact op met onze E&T adviseurs!