Oude Middenweg 3
2491 AC Den Haag
070 338 08 08
www.bdo.nlBDO Accountants & Belastingadviseurs BV

BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies. Met onze unieke combinatie van lokale marktkennis, een internationaal netwerk, persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak, helpen wij onze klanten succesvoller te ondernemen.

Dit doen wij in Nederland met bijna 2.600 professionals en wereldwijd met ruim 91.000 medewerkers, verdeeld over ruim 1.600 vestigingen in 167 landen. Hiermee zijn wij het vijfde accountancy- en adviesnetwerk ter wereld. Een unieke positie die ons in staat stelt allerbeste service en topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Van mkb- tot familiebedrijven en van publieke organisaties tot internationale ondernemingen.

Als werkgever creëren we ook nieuwe perspectieven voor partners en medewerkers. Zowel starters als ervaren professionals bieden we volop uitdaging en de ruimte om de eigen talenten te ontdekken en benutten.

Kijk op bdo.nl voor meer informatie over onze organisatie. Wil je meer weten over werken bij BDO? Neem dan contact op met het recruitment office. Bel (040) 269 81 72 of stuur een e-mail naar werken@bdo.nl.