Haagweg 108
2282 AE Rijswijk
070 390 62 60
www.aantjeszevenberg.nl

Branche

Advocatuur

TagsAantjesZevenberg Advocaten

AantjesZevenberg Advocaten is al meer dan 30 jaar een begrip in Rijswijk, maar bedient cliënten uit het hele land en ook daarbuiten.

Ons kantoor kent drie specialismen: arbeidsrecht, letselschade en civiele cassatie.

De arbeidsrechtspecialisten verlenen juridische bijstand aan bedrijven, zoals nationale en internationale transportondernemingen, technische (installatie)bedrijven, en ingenieursbureaus. Zij hebben daarnaast bijzondere expertise opgebouwd in onder andere de zorg- en de onderwijssector. Daardoor mogen wij veel (jeugd)zorginstellingen, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties tot onze cliënten rekenen.

In de letselschadepraktijk staan wij slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, defecte producten, misdrijven, bedrijfsongevallen en beroepsziektes bij. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in andere aansprakelijkheidszaken, zoals op het gebied van bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid. 

Meerdere advocaten van ons kantoor behoren tot de uitgelezen groep van advocaten die bevoegd zijn om bij de Hoge Raad te procederen. Dat is zeer specialistisch werk, waarmee ons kantoor bij uitstek beschikt over de juiste kennis en ervaring om zaken ook bij rechtbanken en hoven perfect voor het voetlicht te brengen.

Ons kantoor is daarnaast actief op maatschappelijk terrein. Zo is mr Klaas Aantjes gedurende 10 jaar voorzitter van de BBR geweest en is hij erelid van deze mooie vereniging.